Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Review Nivea BB Cream

                          Γεια σας φίλες μου !

Πριν 2-3 μέρες που έκανα τα συνηθισμένα μου ψώνια στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,και καθώς βρισκόμουν στους διαδρόμους με τα καλλυντικά (που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω κάθε φορά..!), είδα την νέα BB CREAM  5 σε 1 Ενυδατική Κρέμα Ομορφιάς από την NIVEA και μου κίνησε την περιέργια να την δοκιμάσω μιας και δεν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κάποια από τις περιβόητες ΒΒ CREAMS !
Όλες μας γνωρίζουμε αυτήν την εταιρία και πιστεύω οτι τα προιόντα της είναι από τα καλύτερα που βρίσκουμε στην αγορά!
Η συγκεκριμένη κρέμα λοιπόν, είναι στα 50ml, και έχει χρόνο ζωής 12 μήνες από την στιγμή που θα την ανοίξουμε.
   
Η συσκευασία αναφέρει οτι η κρέμα έχει ανοιχτό τόνο χρώματος,είναι εμπλουτισμένη με  μεταλλικά στοιχεία,προβιταμίνη Β5,SPF 10,και προσφέρει ελαφριά κάλυψη make up.Η τιμή της ήταν με -1e  προσφορά,στα 7,50e περίπου.

Έχει 5 δράσεις για τέλεια όψη της επιδερμίδας,και είναι οι εξής:
1) Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων.
2) Καλύπτει τις ατέλειες,όπως κηλίδες,σημάδια κόπωσης,μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια,πανάδες,κοκκινίλες και λεπτές γραμμές.
3) Φωτίζει την επιδερμίδα,αναδεικνύωντας το φυσικό της τόνο.
4) Απορροφάται γρήγορα,χαρίζωντας ελαφριά ενυδάτωση.
5) Βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία,τους εξωτερικούς παράγοντες και την πρόωρη γήρανση με spf 10.

Mε δυο λόγια λοιπόν,μια κρέμα που υπόσχεται επιδερμίδα χωρίς ατέλειες,και με άμεσα υγιή όψη,με μια απλή κίνηση.
 
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

Την έχω χρησιμοποιήσει για 2 συνεχόμενες ημέρες,από το πρωί μέχρι το βράδυ,και πραγματικά νιώθω το δέρμα μου ενυδατωμένο για πολλές ώρες!
Την πρώτη μέρα έκανα μακιγιάζ από πάνω,και ήταν μια χαρά,και την δεύτερη μέρα την φόρεσα σκέτη.
Έχει ελαφριά μυρωδιά,είναι αρκετά ''μαλακή'' σαν κρέμα, χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή και απορροφάται όντως άμεσα!
Το γεγονός οτι έχει δείκτη προστασίας είναι κάτι που μου αρέσει πολύ,διότι δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να βάζω και extra αντηλιακή από πάνω.
Όσον αφορά την κάλυψη,προσφέρει από μέτρια, έως ελαφριά κάλυψη,όπως αναγράφει,καλύπτοντας μέχρι ένα βαθμό κοκκινίλες,μικρά σημαδάκια κτλ...
Ίσως το μόνο που εγώ θεωρώ οτι δεν με ικανοποίησε είναι το οτι δεν είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη τόσο, όσο είναι το δέρμα μου,με αποτέλεσμα να φαίνομαι λιγάκι πιο σκουρόχρωμη με έναν ελαφρύ κόκκινο υποτόνο.. 
 
Στην φωτογραφία αυτήοράω μόνο την συγκεκριμένη κρέμα,και ίσως να μπορείτε να δείτε την μικρή διαφορά χρώματος προσώπου-λαιμού.

Σε γενικές γραμμές πάντως, πιστεύω οτι αυτή η ΒΒ CREAM  είναι αρκετά ενυδατική, έχει ικανοποιητική κάλυψη και διάρκεια,και γιατί όχι να μην την αγόραζα ξανά !!   
Εσείς την έχετε δοκιμάσει? Τί εντυπώσεις σας άφησε??

                                     Φιλιά,Κατερίνα


Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

AMALTHIA, ΑΓΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ

                              ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΕΑUTIES ! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ?
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑ ΚΡΗΤΗΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, AMALTHIA !


 
MAΛΙΣΤΑ,ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΟ ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 100% ΦΥΤΙΚΑ,ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ,ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ......
''ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΗΣ,ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.Ο ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ.ΤΑ ΑΓΝΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ''ΤΡΟΦΗ'' ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ AMALTHIA ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΥΛΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ AMALTHIA ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ AMALTHIA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!''

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ??

                                            ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΑLTHIΑ
  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΚΡΕΜΜΥΔΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΜΗ,ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΝΑΙΚΕΣ.

                                     ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ-ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α,Ε,F,H,ΕΛΑΙΟ
ΜΕΤΑΞΙΟΥ,ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ,ΑΛΑΝΤΟΙΝΗ Κ.Α.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
-ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΦΤΕΡΝΕΣ-ΑΓΚΩΝΕΣ
-ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΤΣΑΚΙΑ
-ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ (ΞΥΡΙΣΜΑ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ-ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)
- ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΛΠΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣΣΑΖ


                                    ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ,ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ,ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΧΑΜΟΜΙΛΙΟΥ,ΡΟΔΙΟΥ,ΑΛΟΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ,ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ,ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ.ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΙΗ,ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.


                                ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 24 ΩΡΕΣ.ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΜΑΜΕΛΙΔΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ''ΤΡΟΦΗ'' ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΛΙΠΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ.Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.


                                    ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ,ΑΛΟΗ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α,Ε,F,H, ΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΙΟΥ,ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΔΕΡΜΑ.ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ.ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ,ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΡΗΤΗΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΜALTHIA.
ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ??
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ POST.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

                                      ΦΙΛΙΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ!



Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ORLY NAIL POLISH


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
 ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ORLY. NA ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ, ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η ORLY ΙΝΤΕRNATIONAL INC. , ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ~EVABEAUTY~ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 



ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟ 1996, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EVABEAUTY ΧΑΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.
ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, Η EVABEAUTY ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ,ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Η ORLY ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1975 ΣΤΗΝ CALIFORNIA ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΥΧΙΩΝ.ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟRLY ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ 13 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, 11 ΑΒΒΙΕΣ, CPC EDITOR'S ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ICMAD ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΥΧΙΩΝ.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ( ΑΠΟ ΑΠΑΛΕΣ,ΠΑΣΤΕΛ 'Η ΚΑΙ ΖΩΗΡΑ ΚΡΕΜΩΔΗΣ,ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ,SMOOTH GLITTERS ΕΩΣ HOT NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)

 





ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΟΥ ! 
ΕΧΩ 4 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ !! 

1. RED CARPET
ENA ΦΛΟΓΕΡΟ-ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΓΚΛΙΤΕΡ

2.LIQUID VINYL
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ!

3.HOT SHOT
ΕΝΑ ΚΟΡΑΛΟ-ΦΟΥΞΙΑ ΧΡΩΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑ!
                                                                
                                             4.DAZZLE. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ SILVER GLITER!




KAΘΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ORLY ΕΙΝΑΙ 18 ML, FREE OF DBP,ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΕΣ ΚΑΙ TOLUENE.
XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ  GIPPER CAP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΒΕΛΤΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.






ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ :
 1) RED CARPET  2) HOT SHOT  3) LIQUID VINYL  4) DAZZLE




 MIA ΓΕΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΟΠΩΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΟP COATS, ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΔΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΑ! ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΣΤ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ..!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!
 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

ΦΙΛΙΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ!